Aкценти по STAR CRIME през октомври

STAR CRIME е новият стар канал, който предлага на зрителите си поредната доза криминални загадки. Ето и част от най-интересните акценти измежду тях за месец октомври.

 

Престъпни намерения, сезон 16

2 октомври, понеделник, от 22:00 часа

Всеки понеделник от 22:00 часа

 

 В „Престъпни намерение: Еволюция“, елитният екип от профайлъри на ФБР се изправят срещу най-голямата си заплаха досега – UnSub, който е използвал пандемията, за да създаде мрежа от серийни убийци. Сега, когато светът отново се активизира, тази мрежа започва да функционира и умелият екип трябва да ги проследи – убийство след убийство.

В ролите: Дейвид Роси, Дженифър Джару, Пенелопе Гарсия

 

Уил Трент, сезон 1

5 октомври, четвъртък, от 22:00 часа

Всеки четвъртък от 22:00 часа

Специален агент Уил Трент, от Федералното бюро за разследване на щата Джорджия, е бил изоставен още при раждането си и е изживял тежко юношество в системата за приемна грижа в Атланта. Сега той е решен на всичко, за да се увери, че никой няма да бъде изоставен като него. В следствие на усилията му Уил Трент има най-високия процент на успеваемост в случаите.  

 

Убийства отвъд рая, сезон 1

11 октомври, сряда, от 22:00 часа

Всяка сряда от 22:00 часа

Този спиноф на „Убийства в рая“ проследява приключенията на детектив Хъмфри Гудман и годеницата му Марта, които напускат Лондон, за да започнат нов живот на брега на Девън. Хъмфри заема вакантното място на инспектор в полицейското управление в Шиптън Абът, старомоден аванпост в полицейския район на Девън и Корнуол. Междувременно Марта иска да отвори собствено кафене. И двамата се надяват на спокоен живот далеч от стреса и насилието в града. Но не след дълго, двойката осъзнава, че селският живот няма да е толкова спокоен, колкото са очаквали. Eдно обаче е сигурно, нивото на престъпност, с което трябва да се борят, е изненадващо високо.

В ролите: Крис Маршал, Сали Бретън

 

Роко Скиавоне, сезон 5

20 октомври, петък, от 22:00 часа

Всеки петък от 22:00 часа

Заместник-шефът на полицията Роко Скиавоне не е типичният полицай и пример за подражание. Саркастичен, заядлив, харизматичен и не особен фен на правилата и законите, той трябва да контролира нервите си и променливото си настроение. Като наказание за поведението му, детективът от Рим е заточен в провинциално алпийско градче. Сега той трябва да остави луксозните си мокасини, за да обуе грубите зимни ботуши и да се захване за работа. Потайните местни жители също са нещо, с което Роко трябва да свикне. Ще се окаже обаче, че снегът не е единственото нещо, което затруднява разследванията в италианските Алпи…

В ролите: Марко Джалини, Ернесто Д’ардженио

  

Честни измамници: Обратно в играта, сезон 1

17 октомври от 21:05 часа

Всеки делничен ден от 21:05 часа

Богатите и влиятелните заграбват каквото поиска, но екипът от честни измамници се завръща, за да ги възпре. Софи Деверо, Паркър, Елиът Спенсър и Алек Хардисън са наблюдавали как светът около тях се променя през последните 8 години. Вече е по-лесно и понякога дори законно, богатите да станат още по-богати, а влиятелните да могат да смачкат всеки, който им се изпречи на пътя. За съжаление екипът губи един от членовете си, но намира нов в лицето на Хари Уилсън – корпоративен адвокат, който осъзнава, че през цялото време е седял от грешната страна на масата, както и в това на Бриана Кейси – доведената сестра на Хардисън, която е майстор на компютрите, роботиката и оплитането в неприятности.

Екипът ще използва колективните си умения, за да победи един нов вид злодеи в новия свят. От човека, дал начало на опиоидна криза от уюта на своята заседателна зала, до двойката, която предпочита да депортира работници, вместо да им плати, и до съмнителна охранителна фирма, която помага за укриването опасни тайни срещу определена сума… когато някой има нужда от помощ, екипът от честни измамници е насреща.

В ролите: Ноа Уайли, Джина Белман, Кристън Кейн, Бет Рисграф, Алейсе Шанън

 

Ендевър, сезон 7-8

16 октомври от 10:40 часа

Всеки делничен ден от 10:40 часа

В предстоящите епизоди на „Ендевър“ ще видим:

  • Новата 1970-тагодина и новото десетилетие настъпват с убийство в Оксфорд и посещение във Венеция.
  • Когато кампанията за общите избори през 1970-тагодина в Оксфорд започва, в града ескалира расово напрежение и сблъсъкът между две млади конкурентни банди води до трагедия.
  • Когато Ендевър е повикан да разследва на пръв поглед необикновен инцидент в колежа на Лейди Матилда, той открива потенциална връзка между поредица от странни събития на територията на Оксфорд.
  • Убийство с експлозия в Оксфордския колеж има сериозниполитически последствия.
  • На Ендевър е възложено да пази живота на звезден нападател отлюбим футболен отбор.
  • Лятото на 1971-ва година е. Ендевър и неговият екип са повикани даразследват убийството на шофьор на такси в покрайнините на Оксфорд. Междувременно той посреща в дома си гост, който му напомня за миналото, което би предпочел да забрави.
  • Екипът разследва жестокото мистериозноубийство на магистър в Оксфордския колеж. След неочаквано разкритие, способността на Ендевър да работи по случая е компрометирана и той бива отстранен.

В ролите: Шон Евънс, Роджър Алам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *