Търсите луксозни къщи и луксозни апартаменти?

Луксозни къщи и луксозни апартаменти в столицата, страната и чужбина! Ако това е, което търсите – значи четете правилния текст. Тоест мястото за луксозни имоти в България и не само е на страниците на www.ues.bg. Зад сайта стои една от най-големите и престижни брокер компании в страната, предлагаща луксозни имоти – Unique Estates. За разлика от повечето бизнеси в бранша, тази фирма работи на принципа консултантски услуги и то на много високо професионално ниво. За да предлагаш луксозни имоти не е нужно само нюх и опит. Нужно е да разпознаваш нагласите на пазара, да ги предусещаш донякъде и да предлагаш лично отношение на всеки един индивидуален клиент. Имотния пазар напоследък се оказва доста динамична среда. За кратки периоди в България се появиха редица свежи инвестиции и голяма част от тях бяха ориентирани в изграждането на луксозни къщи и апартаменти, на топ локации. Ето и малко повече за луксозни имоти и какво могат да ви предложат!

Луксозни къщи и луксозни апартаменти в центъра на София или в реномирани квартали в околностите

Всеки един консултантски бизнес в сферата на услугите, още повече, когато става въпрос за луксозни имоти, се ръководи от персоналното отношение към потребителите му. Ако продавате парцели ще се интересувате от нуждите на инвеститора и очакванията му за възвръщаемост. Ако, обаче продавате или отдавате луксозни имоти под наем – интересувате се от потребностите на клиента по отношение на работни навици, среда за живот, желания за комфорт и всичко свързано с едно луксозно жилище.

Реално погледнато луксозните имоти в столицата са съсредоточени в обособените около обичаната от столичани Витоша или в широкия център на града. Там могат да се намерят уникални сгради паметници на културата, с уникална архитектура или пък нови и модерни сгради вписани добре в околната инфраструктура и зелените площи наоколо. Търсещите луксозни къщи е добре да заложат на квартали, като Бояна, Драгалевци, Лозенец. Не лоши и атрактивни предложения могат да се намерят и в квартали, като Симеоново. Напоследък в тези райони се изляха доста свежи инвестиции, появиха се много нови, модерни и съвременни къщи и кооперации. В тях можете да се възползвате от екстри, като персонални фитнес помещения, изба за вино, просторни градини, гаражи и прочие.

Луксозните апартаменти в центъра ви дават уникална градска гледка и за разлика от тишината на кварталите около Витоша, ви предлагат бурен нощен живот, шумът и пулсът на една Европейска столица. Изберете Unique Estates още сега и заложете на луксозни имоти със стил, характер и неповторимост! Прегледайте и блога им – http://www.luksozniimoti.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *