Премиери по DISNEY CHANNEL през май

DISNEY CHANNEL ще представи следните премиери през май.

„ТАЛАСЪМИ НА РАБОТА“ , сезон 2

Премиера: 6 май от 18:50 часа

Излъчване: Всеки делничен ден от 18:50 часа

Кариерата на Тайлър Тъскман като Смешилище и приятелството му с Вал са изправени пред изпитание. Когато конкурентната фирма Страх КООП предлага неочаквана възможност на Тайлър, приятелите му от Таласъми ООД поставят под въпрос лоялността му. Партньорството му с Вал на смях етажа е доведено до ръба и Тайлър трябва да разбере къде е мястото му.

ВЕЛИКДЕН С „МЕГАЧУДЕСАТА НА КАЛИНКАТА И ЧЕРНИЯ КОТАРАК“

Тематична програма, три поредни дни

Излъчване: От 04 до 06 май, от 06:00 ч.

Disney Channel отново ще бъде превзет от Калинката и Черния котарак по време на Великден. Присъединете се към чудотворните им приключения по време на специалния тридневен маратон!

„КИФ“, сезон 1, нови епизоди

Премиера: 13 май от 16:50 часа

Излъчване: Всеки делничен ден от 16:50 часа

Поредицата е посветена на Киф – катеричка, изпълнена с оптимизъм и жажда за пълноценно преживяване на всеки ден, поради което се впуска в безброй приключения в родния й град заедно със зайчето Бари, нейният най-добър приятел. Обитаващи свят, в който животни си съжителстват в хармония с вълшебни чудаци, дуото се опитва максимално добре да се впише в живота в училище и в този на подобаващо ексцентричната им общност.

„ЛУННОТО МОМИЧЕ И ДЯВОЛСКИЯТ ДИНОЗАВЪР“, сезон 2

Премиера: 13 май от 19:50 часа

Излъчване: Всеки делничен ден от 19:50 часа

Супергеройските задължения на Лунното момиче се смесват с личния ѝ живот и тя трябва да реши дали цената на това да запази тайната си самоличност си струва проблемите, които се създават в семейството ѝ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *