Как се печелят пари от абонамент в OnlyFans  

 

Надали има някой, който да не е чувал за онлифенс – популярната платформа за видео или фото споделяне, която дава възможност на много хора да печелят, показвайки свои снимки, видео, стрийминги….
За да започне да печели от OnlyFans, потребителят трябва да определи сума, която иска, за да получат останалите потребители (фенове) достъп до профила му. Сумата се определя от самия притежател на профила – тя може да е 2 лв, но ако човек е популярен, може да иска и трицифрена или четирицифрена сума. Когато тя бъде заплатена от фена, последният получава възможност да вижда каченото съдържание в рамките на един месец.

 

Собственикът на профила трябва да въведе данни за плащане, да потвърди акаунта си и да зададе цената на абонамента. След като направи всичко това, ще има свободата да започне да създава публикации.
За да зададе цената на абонамента си, потребителят отива в Менюто, избира Профил, и търси Цена на абонамента и пакети. Там може да зададете сума на месец. Трябва да добавите своята банкова сметка или информация за плащане, преди да може да зададете цената си.
Има допълнителни инструменти, които може да се използват, за да се печелят пари от OnlyFans, включително съобщения с плащане за преглед или PPVs (pay-per-view – плащане на преглед). Това е съдържание, което се споделя чрез съобщения с феновете, но те трябва да платят, за да го видят!
За да изпрати PPVs до всичките си фенове наведнъж, потребителят отива на страницата за съобщения и избира Ново съобщение и Всички абонати. Добавя съобщението си, прикача видео или снимка и щраква върху иконата с ценови маркер, за да зададе цената си. След това се изпраща до всички абонати.
Как се става фен/ абонамент за създатели

Ако един потребител не иска да бъдете създател, а вместо това иска да е фен на OnlyFans, след като създаде своя акаунт в OnlyFans, отива на началната страница и започва да търси някой, който да следва. След като го намери, може да докосне иконата на звезда в профила им, за да ги добави към любими или да ги сложи в списък.

В профила им се виждат и техните абонаментни нива. Музикантката Cardi B например таксува 4,99 долара на месец. Потребителят можете да види кога е онлайн, защото в профила й ще пише „налично сега“. Нейният профил също ще каже кога е била видяна за последно.

Някои създатели на OnlyFans също се свързват с техните списъци с желания на Amazon, където фенове могат да закупят артикули с тях. Но това е отделно от OnlyFans и не гарантира достъп до тяхното съдържание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *