Излезе новият брой на Вестник Uchi.bg

Новият брой на безплатния електронен вестник за образование Uchi.bg вече е тук. В него ще откриете разнообразни теми – от съвети за избор на подгодяща професия и как да подобрим грамотността си, до загадката на черните дупки и 3D принтирането. Включена е тема как да навлезем в перспективната професия графичния дизайн, обединяваща технологии и изкуство.

Гост в броя е Мая Цанева от Сдружение „Безопасни детски площадки“, която разказва защо е важно да чуваме мнението на децата по отношение на средата, в която учат, играят и растат.

Не пропускайте репортажа на Александър Александров от Световния мобилен конгрес в Барселона. От материала ще научите кои са най-новите технологии във виртуалната реалност, добавената реалност, гъвкавите дисплеи и мобилните мрежи, представени на най-големия технологичен форум в Европа.

Целта на вестника е да обединява широк спектър от теми, свързани с образованието, познанието, науката, технологиите, културата и личностното развитие. Ще се радваме да ни изпратите ваши предложения за теми или обратна връзка какво ви харесва и какво – не в изданието.

Петият брой на вестник Uchi.bg можете да изтеглите от ТУК.

Можете да се абонирате за безплатния електронен вестник Uchi.bg от ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *