Бевърли Хилс 90210

Комедийната тийнейджърска драма „90210” тръгва премиерно по bTV Cinema

Комедийната драма „90210” стартира премиерно по bTV Cinema на 9 август. Хитовият сериал ще се излъчва всеки делничен ден от 13:00 часа с повторение в 18:00 часа.

В началото на легендарния сериал „Бевърли Хилс, 90210” новото поколение от Бевърли Хилс, Калифорния отново преминава през ученическата скамейка, постепенното натрупва житейски опит и се впуска в реалния свят. Филмът проследява усилията на героите да съхранят приятелството помежду си, преодолявайки любовни, семейни и персонални драми, трагедии и наркотични зависимости.

По подобие на оригиналната поредица, „90210” проследява преместването на едно семейство – родителите Деби и Хари Уилсън, дъщеря им Ани и осиновения им син Диксън от Канзас в богаташкия Бевърли Хилс. Хари е роден в Бевърли Хилс и се завръща, както за да се грижи за майка си, така и да за поеме длъжността на директор на гимназията Уест Бевърли Хилс. Цялото семейство се опитва да се адаптира към новия си живот: Ани има проблеми с баланса между романтичния си живот, приятелите си, популярността и своята идентичност. Диксън има проблеми със своето осиновяване, Хари и Деби пък се борят с разкритието, че Хари има син от училищната си любов Трейси.

Трейси Кларк има още една дъщеря – Наоми – звездата на училището. Тя преживява краткосрочна връзка с атлета Итън Уорд. След това Ани и Итън започват връзка, която е продължение на техни срещи години преди Ани да се премести в Бевърли Хилс. Отношенията между двете момичета постоянно варират между приятелки, врагове, страни в любовен триъгълник и почти сестри, благодарение на детето на техните родители. От друга страна майките им също се озовават в любовен триъгълник, след като бракът на Трейси с Чарлз Кларк се разпада и тя решава да си върне Хари.

Най-добрата приятелка на Наоми – Адриана Тейт-Дюкан, се бори с наркотична зависимост. Това я забърква в неприятности, когато Хари решава да обискира училището с помощта на Кимбърли Макинтайър – полицай, внедрен под прикритието на ученичка. Адриана влиза в клиника след като почти не арестуват Наоми, която поема вината за наркотиците. Там започва връзка с Навид Ширази, председател на училищната медия и най-добър приятел на Диксън, който плаща за лечението й. Въпреки че в началото тя иска само за му се отплати, с времето започват наистина да държат един на друг. По-късно Адриана разбира, че е бременна в следствие на безразборните си връзки по време на зависимостта. Когато казва на Навид, те се разделят, но по-късно се събират отново, защото той разбира, че не може да преодолее чувствата си към нея.

Ерин Силвър е бивша приятелка на Наоми, но понастоящем неин основен враг. Тя бързо се сприятелява с Ани и започва да излиза с Диксън, който е привлечен от различния й характер и факта, че тя не се интересува от популярността.

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Шейн Граймс, Тристан Уайлдс, АнаЛин МакКорд, Джесика Строуп, Мат Ландър, Райън Еголд, Адам Грегъри, Тревър Донован и др. Сценаристи на „90210” са Гейб Сачс, Джеф Джуда и Роб Томпсън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *