Акценти по FOX Life и FOX Crime през юни

През месец юни FOX Life и FOX Crime отново ще зарадват своите почитатели с разнообразна програма.

FOX LIFE

Династия, сезон 5
Премиера: 26 юни от 21:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 часа

Това е като сбъднато желание! Петият финален сезон на поредицата „Династия“ е тук, за да поднесе най-добрия от всички подаръци – още драма от семейство Керингтън.

В ролите: Николет Шеридън, Елизабет Гилис, Грант Шоу

FOX CRIME

Убийства в Мидсъмър, сезон 21
Премиера: 9 юни от 22:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа

„Убийства в Мидсъмър“ се завръща с нов набор от криминални случаи, които се развиват в странни светове, обитавани от интересни и ексцентрични герои, където сюжетите са преплетени с противоречиви улики дори в  опаковки за храна. Окръг Мидсъмър е място, вечно окъпано в лятно слънце, където чувството на гордост, че си част от общността, винаги е налице.

Поредицата „Убийства в Мидсъмър“ комбинира съвременен контекст с образи и символи, напомнящи за носталгичното провинциално минало, което паметта интерпретира по-идилично, отколкото е било в действителност. Човешкото поведение следва утвърдени във времето модели на злонамереност и греховност, които се проявяват в модерни форми.

Звездите в този сериал са обитателите, които са въплъщение на черното чувство за хумор, което отличава тази поредица от останалите детективски драми. Няма второстепенни герои – всички са буйни, ексцентрични и незабравими. В тази поредица, инспектор Барнаби изследва света на роботиката, и преминава през конкурентния свят на балните танци с грациозна стъпка. Той се изправя срещу суеверните мъже и жени от професионалната риболовна общност, а по-късно се надява да избегне мъчителен край, когато се сблъсква с фанатични пчелари.

В ролите: Нийл Дъджън, Фиона Долма
Убийствени тропици, сезон 4
Премиера: 15 юни от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *