Акценти по FOX Crime през ноември

През месец ноември FOX Crime ще зарадва своите почитатели с разнообразна програма.

 

Тайните на Пам, сезон 1

Премиера: 3 ноември от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

THE THING ABOUT PAM – „She’s a Good Friend“ Episode 101 – Pictured: Renée Zellweger as Pam Hupp – (Photo by: Skip Bolen/NBC)

С участието на актрисата, носителка на две награди „Оскар“, Рене Зелуегър в нейния телевизионен дебют, „Тайните на Пам“ e изключително вълнуваща драма, базирана на убийството на Бетcи Фария през 2011-та година. Една шокираща история от реалния живот, която се превърна във световна мания и послужи за сюжет на няколко много популярни епизода на Dateline по NBC и хитов подкаст, носещ същото заглавие. Поредицата показва зашеметяващите обрати в този необикновен случай с убийство, който в крайна сметка ще разкрие един жесток заговор, в който е замесена обикновена на пръв поглед жена на име Пам Хъп (Зелуегър).

В ролите: Рене Зелуегър, Джош Дюамел, Джуди Гриър, Кейти Миксън

 

Гранчестър, сезон 7

Премиера: 30 ноември от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

За викария на Гранчестър, красиво селце край Кеймбридж, животът винаги е бил доста спокоен. Поне до мига, в който той се е сблъсква с убийство.

Действието в сезон 7 започва през дългото горещо лято на 1959-та година. Сватбеният сезон е в разгара си и докато преподобният Уил Девънпорт свързва двойки в щастлив и свещен брак, инспектор Джорди Кийтинг се опитва да оправи брака си с отчуждената си съпруга Кати.

На прага на ново десетилетие, всички си задават въпроса какво крие бъдещето. Бившият свещеник Финч се впуска в ново приключение, докато икономката г-жа Чапмън получава новини, които поставят на изпитание нейната вяра и присъщото й чувство за сигурност. Уил също е изправен пред вземането на някои трудни решения, свързани с това какъв мъж иска да бъде и какво иска от живота, а когато едно от разследванията на Джорди довежда опасността до вратата на викария, Уил има прозрение, което може да промени живота в Гранчестър завинаги.

В ролите: Робсън Грийн, Tом Бритни, Теса Пик Джоунс, Ал Уийвър

 

Хъдсън и Рекс, сезон 4

Премиера: 27 ноември от 19:00 часа

Излъчване: Всяка събота и неделя от 19:00 часа

Отделът за борба с углавни престъпления на Сейнт Джон има добре сработен екип, с доказани умения в справянето с отвличания, убийства и ситуации със заложници. Но това, което наистина ги отличава, е партньорът на детектив Хъдсън –  немската овчарка Рекс, някога част от К-9.

В ролите: Джон Риърдън, Майко Нгуен, Кевин Ханчард, Джъстин Кели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *