Акценти по FOX през юни

През месец юни FOX ще зарадва своите почитатели с разнообразна програма. С трети сезон се завръща комедийният сериал за Дуейн Джонсън, “Скалата: Ранни години”, а любителите на екшъна ще могат да се насладят на най-успешния телевизионен сериал “Военни престъпления: Хавай”.

Скалата: Ранни години, сезон 3
Премиера: 5 юни от 22:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Изключителният комедиен сериал за Дуейн Джонсън се завръща с трети сезон, навлизайки в нови малко познати епизоди от младежките му години, които го оформят и превръщат в една от най-обичаните известни личности в света. Трети сезон на „Скалата: Ранни години“ продължава да разглежда различни етапи от необикновения живот на Джонсън – с Ейдриън Грул в ролята на малкия Дуейн, който израства през 80-те години, Брадли Констънт като тийнейджъра Дуейн по време на бурните му юношески години, Ули Латукефу двадесет и няколко годишния Дуейн на прага на трансформация му в иконата по борба „Скалата“ и истинският Дуейн Джонсън, който играе себе си в бъдещето след президентската му кампания през 2032 г.

Военни престъпления: Хавай, сезон 2
Премиера: 6 юни от 21:00 часа
Излъчване: От понеделник до четвъртък от 21:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Най-успешният телевизионен сериал в света продължава по изкусителните брегове на Хавай с първата жена специален агент начело на Военноморската криминална следствена служба на Пърл Харбър. Тя и екипът ѝ балансират дълга към семейството и страната си докато разследват високорискови престъпления, свързани с военни служители, национална сигурност и мистериите на слънчевия рай на острова. Екипът на „Военни престъпления: Хавай“ е висококвалифициран микс от емигранти от континента, преместили се в близост до спокойствието на Тихия океан и местни жители, които добре познават особеностите на острова.

В ролите: Ванеса Лашей, Алекс Тарант, Ноа Милс, Джейсън Антун, Ясмин Ал-Бустами

мицеларна вода

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *