Акцентите по 24Kitchen през септември

През месец септември 24Kitchen ще зарадват своите почитатели с разнообразна програма.

 

В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър, сезон 1

Премиера: 5 септември 2022 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки понеделник от 13:00 ч.

Кой има рецептата за успех?

Водени от Джейми Оливър, 18 готвачи от Обединеното кралство от различни среди се борят за шанса да бъдат следващият публикуван знаменит готвач на Великобритания. Тази поредица съдържа много повече от невероятни рецепти, тя превежда зрителите през динамичните предизвикателства от реалния живот, свързани със създаването на суперуспешна готварска книга.

Ентусиазирани аматьори, опитни професионалисти, Инстаграм звезди и още – всички готвачи внасят своя опит и уникалната си гледна точка в кухнята. Но за да докажат, че притежават необходимите качества да удивят съдиите и да останат в надпреварата, те също така ще имат нужда от харизма, визия, характер и оригиналност, с които да спечелят сърцата на зрителите. 

 

Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи, сезон 1

Премиера: 2 септември 2022 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки петък от 13:00 ч.

В тази изцяло нова състезателна поредица Гордън Рамзи – най-известният готвач в света, е на лов за най-вълнуващите и иновативни предприемачи в сферата на храните и напитките. В ерата на абонаментните кутии, приложенията за храна и високотехнологичните услуги за доставка, Великобритания се намира в етап на кулинарна революция. Гордън винаги е бил пионер в модернизацията на хранителната индустрия и е готов отново да вложи в нея и да подкрепи победителя с инвестиция, която да издигне печелившата идея на следващото ниво. Но за да спечелят подкрепата на Гордън, участниците ще трябва да докажат, че притежават основните съставки, необходими за успех – стремеж, отдаденост, страст и талант.

 

Пол отива в Холивуд, сезон 1

Премиера: 27 септември 2022 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки вторник от 13:00 ч.

Съчетавайки страстта си към печенето, колоезденето и филмите, Пол предприема пътуване от Ню Йорк до Лос Анджелис на разстояние близо 5 000 км. Пътешествието му преминава през кулинарни кътчета, вдъхновени от някои от най-емблематичните филми.

 

Рецепти за парти с Надия

Премиера: 14 септември 2022 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всяка сряда от 13:00 ч.

Независимо дали става въпрос за голям рожден ден, изненадващ специален повод или просто повод да съберете всички близки, няма нищо по-хубаво от едно парти. Националното съкровище на Великобритания, писател и главен готвач Надия Хюсеин се завръща с впечатляващи ястия, които ще направят всяко парти уникално!

В тази вдъхновяваща кулинарна поредица Надия споделя атрактивни за публиката рецепти, които ще обогатят празника ви с ярки цветове, невероятни аромати и фантастични вкусове. Тя се включва в подготовката на празненства в цялата страна, като помага на домакините да приготвят апетитна храна, която да зашемети гостите им. Надия предлага най-добрите ястия, които да опитаме у дома, и дори помага с една-две торти!

Надия спечели сърцата на публиката и конкуренцията си с прекрасните си печива и приветливата си и интелигентна натура в „The Great British Bake Off“ през 2015 г., а сега тя ще ни помогне да направим всяко наше парти отличително.

 

Мексиканска кухня с Патисезон 10

Премиера: 21 септември 2022 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всяка сряда от 13:00 ч.

В сезон 10 на „Мексиканска кухня с Пати“ шеф-готвачът Пати Джинич посещава централния щат Халиско, родното място на някои от най-обичаните културни традиции и продукти в Мексико. От втория по големина град в Мексико – оживения, креативен и процъфтяващ Гуадалахара, до любимата плажна дестинация Puerto Vallarta, пътуването на Пати е изпълнено с приключения и невероятни ястия. Тя изследва историята и страстта на музиката на мариачите, проследява процеса на производство на текила от полето с агаве до масата за дегустация, преживява историческото състезание по конна езда, наречено „ескарамуза“, и опитва емблематични за региона ястия като „birria”, „barbacoa”, „menudo” и, разбира се, прочутите „tortas ahogadas”. Присъединете се към Пати, която с всяка хапка открива родното място на толкова много мексикански класики.

 

Да запалим огъня с Нико Рейнолдс, сезон 1

Премиера: 15 септември 2022 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки четвъртък от 13:00 ч.

Само на 33 години ирландецът Нико Рейнолдс е работил в кухни по цял свят, а сега е начело на ново поколение търсени готвачи.

Преливаща от енергия и изпълнена с вкус, тази чисто нова поредица ни представя фантастично разнообразие от кулинарни произведения, които са превърнали Нико в изгряваща звезда.

Като отдава почит на ирландско-ямайското си наследство и широкия спектър от кулинарни вдъхновения и любими съставки от родния си град, Нико предлага вълнуващи, оригинални рецепти на скара  –  от бургери с мляно свинско и ананас с чили майонеза, такос с пържола на барбекю, мариновано пиле на грил, сьомга на скара и много други.

Със своите характерни подсилващи вкуса аромати, които създават наистина оригинални ястия, Нико издига барбекюто и грила до нови вдъхновяващи висоти.

 

Меню от пазара с Ейнсли, сезон 1

Премиера: 26 септември 2022 г. от 14:00 ч.

Излъчване: Всеки делничен ден от 14:00 ч.

Въоръжен само с няколко тенджери и тигани и жаден за най-добрите пресни продукти, Ейнсли разполага само с няколко часа, за да проучи пазара, да намери съставките и да измисли няколко бързи и вкусни ястия, с които да спечели тълпата.

На всеки пазар Ейнсли е резервирал щанд на ключово място. С пристигането си на разсъмване с готварско оборудване и почти нищо друго, Ейнсли се заема да създаде своето уникално пазарно меню, което да е готово в момента, в който местните жители са готови за обяд!

Без особено време за губене, Ейнсли се заема да опознае пазара, среща се с производителите и търси продукти, като през цялото време крои план за своето меню. Докато черпи вдъхновение от мястото, хората и продуктите, той се стреми да разшири границите на местната култура с иновативните си кулинарни творения.

След като прегледа пазара за продукти, той се връща на щанда си и, заобиколен от любопитни минувачи, създава оригинални гурме закуски, с които да почерпи събиращата се около него тълпа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *