5 интересни факта за Кит Харингтън

Ако и вие сте сред всички онези безкрайно много фенове на “Игра на тронове”, то със сигурност си имате любим персонаж от забележителната поредица. Почти сме убедени, че един от тях е Джон Сноу, истинското име на когото е Кит Харингтън.

Определно този атрактивен британски актьор привлича доста жени по света с чаровната си усмивка, красивите си къдрици… и не само. Освен със своята физическа красота, актьорът впечатлява и с невероятна актьорска игра, разбира се.

Ще се наложи обаче да ви разочароваме – той е женен, при това за екранната си половинка Роуз Лесли. А ето още няколко интересни факта за него, на които да обърнете внимание.

Първи факт

Истинското име на актьора е Кристофър, но тъй като в детските му години всички са му казвали просто Кит, едва на 11-годишна възраст той е разбрал, че се казва Кристофър. Това звучи невероятно, но британският чаровник твърди, че е вярно.

Втори факт

Майката на Кит е драматур и решава да го кръсти Кристофър – на известния британски поет и писател Кристофър Марлоу, т.е. още в името му има творчески замисъл и проличава желанието на майката нейният син да се занимава с изкуство, а какъв по-привлекателен начин от това той да бъде част от седмото изкуство – киното.

Трети факт

Кит е роден на 26 декември 1986 година, точно един ден след Коледа. В Англия 26 декември е определена като датата, на която хората имат възможността да върнат в магазините получените подаръци, от които нямат нужда и актьорът винаги е бил огорчен, че не може да получи достатъчно внимание на своя рожден ден.

Четвърти факт

Когато е започнал своята работа във филмовата поредица „Игра на тронове“, той е носел перука. След това косата му е пораснала и тя вече не е била необходима.

Пети факт

Въпреки че той произхожда от аристократично семейство, Кит не обича аристократичните титли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *