Хелкетс

Много модерна музика и танци, сложни и същевременно горещи акробатически изпълнения, романтични моменти и забавни истории ще намерят зрителите в новия тийнейджърски сериал „Хелкетс”, който стартира премиерно за България по bTV Cinema на 21 януари. Епизодите ще се излъчват всеки делник от 20:00 часа.

Запознайте се с Марти – умна и находчива девойка, която учи право в университета „Лансър” в Мемфис. А мечтата й е някой ден да направи кариера на адвокат някъде на Юг, по възможност.

Освен че учи, Марти се грижи за безотговорната си майка Уанда, която работи като барманка, и прекарва времето си с най-добрия си приятел Дан, с когото се надсмиват над всичко, което прилича на отборен спорт.

Но когато Марти научава, че стипендията й е спряна, а майка й е пропуснала да я предупреди навреме, тя трябва да действа бързо и да спечели нова стипендия, за да продължи образованието си. Единственият й шанс е да влезе в отбора на мажоретките „Хелкетс”. Нещо, което може да й донесе така необходимите пари за учене, но и нещо, което Марти съвсем не иска да прави.

„Хелкетс” са известни с това, че са един от най-добрите отбори в страната. Но времената са трудни. И за да си възвърнат славата, те знаят, че трябва да победят в предстоящите квалификации.

Савана – южняшка красавица, е капитанът на отбора на мажоретките. Люис е бивш футболист, който е доволен, че е обграден от всички тези момичета от отбора. И когато помощник-капитанът Алис се контузва, Хелкетс нямат никакъв шанс – трябва веднага да намерят някой, който да замести Алис.

Със своите завидни гимнастически умения, Марти е перфектната кандидатка. А треньор е Ванеса, която преди десет години е извела отбора до титлата. Но дали Марти ще пасне в тази нова за нея среда? Особено, когато трябва да дели стая със Савана. Двете са пълни противоположности. Но може би има какво да научат една от друга!

В главните роли на този забавен и трогателен сериал зрителите ще видят Али Михалка, Ашли Тиздейл, Хедър Хемънс, Роби Джоунс, Мат Бар, Шарън Лийл, Гейл О’Грейди. Поредицата е номинирана за People’s Choice Award и Golden Reel Award.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *