Най-популярните сериали на всички времена

 

Да се приберат вкъщи и да си пуснат любимия сериал е едно от любимите неща за много хора в края на дългия изморителен ден. Любимите герои, забавните ситуации и непринудени фрази предизвикват усмивка в сивото ежедневие. Ако и вие имате любим филм, вижте дали присъства сред класиките, които ви припомняме в следващите редове.

 

Приятели

 

Има сериали, които колкото и време да мине, никога няма да изгубят почитателите си и да спрат да се гледат. Типичен пример в това отношение е комедията “Приятели”. Дори и днес, след цели четиринадесет години и десет сезона, това е една от най-обичаните истории за шестимата приятели Джоу, Чандлър, Фиби, Рейчъл, Моника и Рос, с които никога не е скучно.

 

Сексът и градът

 

Култовият филм, любим на много поколения, тази година навърши цели двадесет години от излъчването на пилотния епизод. Обичта към историите на четирите приятелки Кари, Саманта, Миранда и Шарлот не стихва и днес и ни кара да се замислим над проблемите за любовта, секса, приятелството и откриването на себе си.

 

Д-р Хаус

 

Първият епизод на сериала се излъчва преди цели десет години, но харизматичният доктор Хаус не оставя зрителите равнодушни и днес. Едни не могат да го понасят, заради прямотата и циничното му отношение към околните, а у други предизвиква неописуем възторг с майсторския си сарказъм и великолепен ум.

 

Досиетата Х

 

Научно-фантастичната поредица Досиетата Х разказва историята на двамата агенти на ФБР – Мълдър и Скъли, които разследват мистериозното и необяснимото, докато скрити сили се опитват да им влияят и да осуетяват работата им. Сериалът се радва на силен интерес от страна на феновете и днес.

 

Още десетки сериали могат да бъдат добавени сред този списък, но независимо дали си падате по комедии, ужаси или фантастики, важно е винаги да намирате време за любимите си герои и сюжети. Така ще се гарантирате време за почивка и ще се заредите със сили и добро настроение.

 

Добрите сериали не се забравят, колкото и време да е изминало от началото им. А ако търсите начин да си припомните всички филми, които сте гледали онлайн магазинът за сувенири и подаръци Dreboliiki.com има нещо за случая. Можете да си закупите от там скреч постер „101 филма“, с който можете да проверите кои от най-добрите сериали сте гледали и кои сте изпуснали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *