Най-добрите филми за Коледа

 

Какво би била Коледа без топлината на дома и семейството, без подаръците и празничните филми? Обикновено празниците минават в компанията на най-близките ни, в разговори около вкусната трапеза и на фона на забавни комедии и филми, разказващи истории за дядо Коледа и раздаването на подаръци. Екипът на Seriali.com подбрахме за вас най-популярните филми,  които ни забавляват всяка Коледа:

 

„Сам вкъщи“

 

Въпреки че става въпрос за филм отпреди двадесет и осем години, това е най-популярната коледна приказка. Историята на сладкото и невинно хлапе, което е принудено да се справи с опасни крадци навръх празника ще продължава да ни забавлява още дълго време.

 

„Наистина любов“

 

Британската комедия „Наистина любов“ се смята за класика сред най-романтичните филми на всички времена. Филмът разкрива интимните вълнения на няколко непознати двойки и е изпълнен с толкова позитивни емоции и чувства, че ако не сте го гледали, то тази Коледа обезателно трябва да го направите.

 

„Дядо Коледа“

 

Сред най-популярните коледни филми у нас се нарежда и трилогията „Дядо Коледа“. В първата му част главният герой без да иска убива истинския дядо Коледа и заема неговото място. Публиката дотолкова се влюбва в лентата, че се налага да се снимат още две продължения.

 

„Лошият дядо Коледа“

 

В популярната комедия се разказва историята на закоравял престъпник, който всяка година облича костюма на добрия старец и ограбва магазините. Всичко се повтаря до появата на малко момче, което променя героя и го кара да повярва в доброто.

 

„Животът е прекрасен“

 

Коледната класика не се изчерпва до тук. „Животът е прекрасен“ разказва историята на бизнесмен, който мисли за самоубийство в навечерието на Коледа. На помощ в този тежък момент идва неговият ангел-спасител, който му показва как би изглеждал живота без него.

 

„Коледна песен“

 

|Това е още един филм, показващ как коледният дух може да извади доброто дори и в на пръв поглед най-лошия човек на света. Ако не сте го гледали, препоръчваме ви го. Със сигурност ще ви зареди с добро настроение за празника. Приятно гледане!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *