Минисериалът на HBO „Водопроводчиците от Белия дом“ дебютира през март 2023 г. в HBO Max

Новият HBO минисериал „Водопроводчиците от Белия дом“ с участието на Уди Харелсън, Джъстин Теру и Лина Хийди дебютира през март 2023 г. в стрийминг платформата HBO Max и по HBO

 

Сериалът е дело на носителя на Emmy Дейвид Мандел („Вице“ на HBO). Вижте ТИЙЗЪР

Продукцията разнищва в дълбочина темите за политическия фанатизъм, цената на лоялността и страхa от това да загубиш властта. Свежият поглед, с който е представена аферата Уотъргейт, проследява събитията, довели до грандиозния скандал. Егил “Бъд” Крог и Матю Крог от екипа на Никсън, са наети да се грижат той да запази  поста си на президент, вместо това с поредица от действия съсипват кариерата на държавния глава.

В ролите,  освен Уди Харелсън като Е. Хауърд Хънт и Джъстин Теру като Г. Гордън ще видим Лина Хийди (Игра на тронове) като Дороти Хънт, Джуди Гриър (Развитие в застой) като Фран Лиди, Домнал Глийсън („Ex machina: Бог от машината“) като Джон Дийн, Тоби Хъс (Блондинка) като Джеймс МакКорд, Айк Баринхолц като Джеб Магрудър, Катлийн Търнър като Дита Биърд, Ф. Мъри Ейбрахам (Белият лотос) като Съдия Сирика, Джон Карол Линч (Фарго) като Джон Мичъл и други разпознаваеми актьори от света на сериалите.

Режисьор и изпълнителен продуцент e Дейвид Мандел. Изпълнителни продуценти и създатели на сериала са Алекс Грегъри и Питър Хюик (Вице на HBO). Изпълнителни продуценти са Франк Рич, Дейвид Бернад, Грег Фиенбърг, Джъстин Теру, Уди Харелсън, Лен Амато и Рубен Флайшер. Партньор в продукцията на HBO е компанията wiip с изпълнителни продуценти Пол Лий, Марк Ройбал и Нне Ебонг. Сценарият е развит отчасти въз основа на публични архиви и книгата „Интегритет“ от Егил „Бъд“ Крог и Матю Крог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *