Герои

Сериалът стартира през 2006 г., като историята за надарени със свръхестествени способности хора, вдъхновена от комиксовата поредицда „X men”, спечели милиони почитатели по целия свят. Поредицата изкара 4 сезона в ефир  и приключи през 2010 г. От телевизията са решили да възобновят продукцията с нов сезон от 13 епизода, който трябва да излезе през 2015 г.„Герои: Прераждане“ ще бъде направен като отделна от оригиналната продукция, като в нея отново ще е замесен създателя на поредицата – Тим Кринг.  Най-вероятно новият сериал ще се съсредоточи над изцяло нови персонажи, но е твърде вероятно в него да участват и някои от оригиналните типажи.

Докато се излъчваха първите 4 сезона на продукцията, тя бе съпътствана от смесена реакция. Първият сезон се превърна в абсолютен хит и любимо шоу за по-младите зрители. Следващите сезони обаче страдаха от не добро развитие на действието и рейтингът им постепенно се срина.

Новият сериал ще излезе като отговор на Fox, които решиха да върнат в ефир култовия шпионски сериал „24“. Освен това „Герои: Прераждане“ има сериозен шанс да се превърне в хит, след като най-успешните американски сериали в момента се съсредоточават именно около истории за супер герои.  Такива са „Стрелата“, „Flash”, и „Агентите от ЩИТ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *