©2024 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

Акценти по STAR Life през юни

През юни STAR Life е подготвил интересна и ангажираща програма за своята аудитория, в която основните акценти са следните.

Кварталът, сезон 6

20 юни от 19:00 часа

От понеделник до петък от 19:00 часа

„Кварталът“ e комедийна поредица, която разказва какво се случва, когато най-дружелюбният човек от Средния Запад се премества заедно със семейството си в Лос Анджелис, където не всеки изглежда като него или оценява добросъседското му отношение.

Дейв Джонсън е изключително добродушен професионален медиатор. Когато съпругата му, Джема, е назначена като директор на училище в Лос Анджелис, те се местят от Мичигън с малкия си син Гроувър, без да се притесняват, че новият им мечтан дом се намира в общност доста различна от техния малък град. Съседът им, Калвин Бътлър, е много бдителен по отношение на новодомците, сигурен, че семейство Джонсън ще наруши културата в квартала. Дейв осъзнава, че да се впишат в тази общност ще по-сложно отколкото е очаквал, но ако успее да намери допирни точки с Калвин,  ще имат превъзходния шанс да превърнат този квартал в своя нов дом.

В ролите: Седрик Ди Ентъртейнър (Калвин Бътлър), Макс Грийнфилд (Дейв Джонсън), и др.

© 2024 Universal Television LLC. All Rights Reserved.

© 2024 Universal Television LLC. All Rights Reserved.

Лекарите от Чикаго, сезон 9

26 юни от 22:55 часа

От понеделник до петък от 22:55 часа

В девети сезон на вълнуващата драматична поредица от носителя на Emmy Дик Улф, елитните медицински специалисти в Чикаго се завръщат, за да се изправят срещу безкрайния хаос в най-добрия травматологичен център в града. Навигирайки предизвикателни медицински случаи, сложна административна политика и лични взаимоотношения, смелите лекари, медицински сестри и персонал на болницата никога не забравят най-важната си мисия – да спасяват животи, като лекуват всеки един от своите пациенти с грижа и състрадание.

В ролите: Мерлин Барет, Оливър Плат и др.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *