Акценти по STAR CRIME през януари

В началото на новата 2024 година STAR CRIME ще зарадва зрителите си с премиери, както на някои нови предавания, така и на добре познати и интригуващи сериали. Ето кои са те:

Поверително от Кан, сезон 1

8 януари от 22:00 часа

Всеки понеделник от 22:00 часа 

© 2023 Acorn Media Enterprises LLC & AMC Film Holdings LLC. All rights reserved.

Поверително от Кан е романтичен криминален сериал, чието действие се развива на фона на синьото небе на Лазурния бряг. Поредицата проследява взаимоотношенията между идеалистично настроена служителка на реда (Луси Лукас) и бивш измамник (Джейми Бамбър). Двамата са принудени да започнат едно неочаквано партньорство за борба с престъпността, което ги отвежда до разрешаването на криминални случаи в края на всеки епизод. В същото време драмата се фокусира и върху мисията на Луси да открие престъпниците, заради които баща ѝ , местен полицай и герой, е обвинен несправедливо в престъпление, което не е извършил. 

В ролите: Луси Лукас, Джейми Бамбър

Ченгетата от Пицофалконе, сезон 4

26 януари от 22:00 часа

Всеки петък от 22:00 часа

@2022-Rai-Radiotelevisione italiana-Clemart srl

Този мрачен детективски сериал е базиран на романите на Маурицио де Джовани и се развива в бляскавия, съвременен Неапол. След сериозен случай на корупция, малкият полицейски участък в Пицофалконе, разположен в центъра на Неапол, е на път да затвори. Преди обаче това да се случи, щабът на полицията решава да възстанови екип, който да продължи да извършва текущата работа и изпраща няколко нови служителя, събрани oт други районни управления. Бързо става ясно, че новосформираният петчленен полицейски екип е също толкова впечатляващ, колкото и колегите, които заместват и от които наследяват прякора “I BASTARDI”. 

В ролите: Алесандро Гасман, Антонио Фолето 

Гранчестър, сезон 8

31 януари от 22:00 часа

Всяка сряда от 22:00 часа

Kudos Film ad TV Limited

Сидни Чеймбърс е уважаван викарий в малкото, чудато и тихо английско селце Гранчестър. Той никога не се проявява като тесногръд и осъдителен. Той е любопитен и любител на забавлението, готов да отдели време за другите хора. Въпреки че понякога се случва да се наслади на повечко халби бира, да се радва прекомерно на джаз музиката и на моменти да се влюбва в неправилните жени, животът на Сидни е сравнително спокоен. Или поне е бил такъв до момента, в който убийство се изпречва на пътя му. Сидни обединява сили с инспектор Джорди Кийтинг, а животът му на викарий е обърнат с главата надолу след като се оказва въвлечен в свят на лъжи, предателства и убийства.

В ролите: Робсън Грийн, Теса Пийк Джоунс

Мистериите на мадам Блан, сезон 1

Премиера: 21 януари от 16:15 часа

Излъчване: събота и неделя

© Clapperboard Madam Blanc Limited 2021

Джийн Уайт, известен търговец на антики, е съкрушена след трагичната смърт на съпруга си Рори, който загива по време на обичайното си пътуване до Франция за пазаруване. Когато се среща адвоката им, Джийн открива, че Рори има огромни дългове, които тя трябва да изплати. Тя забелязва, че от личните притежания на Рори липсва скъп пръстен и поема към Сент Виктоар – епицентърът на антиките. При пристигането си се среща с множество колоритни личности и скоро открива, че градът крие своите тайни. С помощта на експертните си познания и следователски умения, Джийн бързо се впуска в разследването на множество мистерии и убийства… но ще открие ли истина за Рори и изчезналия пръстен?

В ролите: Сали Линдзи, Стив Едж 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *