Акценти по FOX Life и FOX Crime през август

Представяме ви акцентите по FOX LIFE през месец август:

 Лекарите от Чикаго, сезон 6

Премиера: 1 август от 23:55 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 23:55 часа

CHICAGO MED – „Do You Know The Way Home“ Episode 603 – Pictured: (l-r) Oliver Platt as Daniel Charles, Brian Tee as Ethan Choi, Yaya DeCosta as April Sexton – (Photo by: Elizabeth Sisson/NBC)

Отдадените лекари, сестри и персонал на модерния травматологичен център „Гафни“ в Чикаго се завръщат за сезон 6 на хитовата медицинска драма от наградения с „Еми“ Дик Улф. Този сезон смелите медици на Чикаго дават всичко от себе си, като застават на първа линия в борбата с глобалната пандемия. Д-р Уил Холстед, ръководител на спешното отделение, специалистът по спешна педиатрична помощ д-р Натали Манинг, наскоро овдовелият ръководител на психиатричното отделение д-р Даниел Чарлс, бившият хирург на Военновъздушните сили д-р Итън Чой, медицинската сестра Ейприл Секстън, ръководителят на медицинския център Шарън Гудуин, главната сестра Маги Локууд и хирургът д-р Марсел трябва да се адаптират към новото нормално, като работят заедно, за да се изправят срещу новите безпрецедентни медицински предизвикателства.

В ролите: Ник Гилфус, Яя Дакоста, Тори Девито, Брайън Тий, Мерлин Барет, Оливър Плат и др.

Кукла, сезон 2

Премиера: 2 август от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Втори сезон проследява живота на Джулс (Кат Денингс) и нейните приятелки – след пандемията, след любовни разочарования и на прага на тридесетте. Сега, когато тя отново е с близкото си обкръжение, Джулс трябва да поддържа баланса  и да запази целостта на групата им, докато всяка една от тях поема към следващия етап от живота си и една по-дълбока връзка със себе си.

В ролите: Кат Денингс, Бренда Сонг, Шей Мичъл, Естер Повицки

В името на любовта, сезон 1

Премиера: 3 август от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

„В името на любовта“ е мрачно абсурдна и цинично трогателна история за любовта и развода. Сериалът проследява Хейзъл Грийн, една жена малко над тридесетте, която бяга след 10-годишен задушаващ брак с Байрън Гогол, властен милиардер. Рей Романо също взема участие като едно от водещи лица в сериала.

В ролите: Кристин Милиоти, Рей Романо, Били Магнусен, Дан Бакедал и др.

Наричайте ме Кат, сезон 2

Премиера: 8 август от 17:05 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 17:05 часа

Във втори сезон, Кат преодолява възходите и паденията на живота с малко повече увереност и много повече ексцентричност. Тя е в стихията си в своето оживено кафене за котки, работейки заедно с приятелите си Ранди и Фил. Местният пиано бар отсреща продължава да бъде любимото място за запой на групата, където Макс все още върти питиета и очарова посетителите. Майката на Кат – Шийла, от своя страна активно и непрестанно следи романтичния живот на дъщеря си. Кат е изправена пред трудно решение в края на първи сезон, когато ѝ се налага да избере между новата си любов Оскар и дългогодишната си тръпка Макс.

В ролите: Маим Биалик, Сузи Кърц, Лесли Джордан

Добра битка, сезон 5

Премиера: 8 август от 21:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък от 21:00 часа

В пети сезон Даян е принудена да се запита дали е подходящо да помага в управлението на афроамериканска адвокатска кантора с Лиз, когато фирмата губи двама от най-добрите си адвокати. Междувременно Мариса и фирмата влизат в заплетени отношения с Хал Уакнър, обикновен жител на Чикаго, който решава да отвори собствена съдебна зала в задната стаичка на магазин за копирни услуги и превод на документи.

В ролите: Кристин Барански, Къш Джъмбо, Делрой Линдо

Кварталът, сезон 4

Премиера: 24 август от 21:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък от 21:00 часа

Photo: Monty Brinton/CBS ©2022 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Седрик Ди Ентъртейнър играе главната роля в „Кварталът“ – комедия, която разказва какво се случва, когато най-дружелюбният човек от Средния Запад се премества заедно със семейството си в Лос Анджелис, където не всеки изглежда като него или оценява добросъседското му отношение.

Дейв Джонсън е изключително добродушен професионален медиатор. Когато съпругата му, Джема, получава работа като директор на училище в Лос Анджелис, те се местят от Мичигън с малкия си син Гроувър, без да се притесняват, че новият им мечтан дом се намира в общност доста различна от техния малък град. Съседът им, Калвин Бътлър, е много бдителен по отношение на новодомците, сигурен, че семейство Джонсън ще наруши културата в квартала. Въпреки това състрадателната съпруга на Калвин – Тина е приятелски настроена и ги приветства с добре дошли; най-малкият им син Марти смята, че Джонсънс могат да бъдат от полза за тяхната общност;  а техният по-голям, безработен син Малкълм, осъзнава, че може би в лицето на Дейв най-накрая е открил някой, който да го разбира. Дейв осъзнава, че да се впишат в тази общност ще по-сложно отколкото е очаквал, но ако успее да намери начин да намери допирни точки с Калвин, ще имат превъзходния шанс да превърнат този квартал в свой нов дом.

В ролите: Седрик Ди Ентъртейнър (Калвин Бътлър), Макс Грийнфилд (Дейв Джонсън), Тишина Арнолд (Тина Бътлър), Бет Берс (Джема Джонсън) и др.

Акцентите по FOX CRIME през месец август:

 Хъдсън и Рекс, сезон 3

Премиера: 4 август от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Детектив Чарли Хъдсън може да разчита на екипа си, тъй като отделът за борба с углавни престъпления на Сейнт Джон е добре обучен. Винаги до него е немската овчарка Рекс, някога част от К-9, която е спасявала Чарли по всевъзможни начини.  Д-р Сара Труонг, привлекателния ръководител на отдела по криминалистика, може да се окаже повече от колежка на Чарли. Рекс поддържа духа в екипа, ръководен от твърдоглавия директор Джо Донован и допълнен от гениалния технически анализатор Джеси, когато им се налага да се изправят пред криминалните елементи в Сейнт Джон и да ги заловят. Всеотдайността на Чарли и изразените свръхчовешки сетива на Рекс, както и способността му да се промъква незабелязано, правят екипът им толкова специален. От отвличания, убийства, случаи на заложници до измами и корупция, Чарли, Рекс и екипът им са непобедима сила.

В ролите: Джон Риърдън, Майко Нгуен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *