Акценти по FOX през септември

И през следващия месец зрителите на FOX ще станат свидетели на интригуващи заглавия, като най-чаканите сред тях са следните. 

911: Тексас, сезон 4

Премиера: 5 септември от 22:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Хитовият драматичен сериал „911: Тексас“, със звездното участие на Роб Лоу и Джина Торес, се завръща с изцяло нови спасителни акции. В първият епизод от четвърти сезон,  откриваме Оуен, Томи и останала част от екипа на станция 126 на местен панаир, когато „деречо“ –  група от бързо движещи се гръмотевични бури, връхлита Остин, причинявайки ураганни ветрове, проливни дъждове, внезапни навонения и огромни разрушения.

В ролите: Роб Лоу, Джина Торес и др.

Ла Бреа, сезон 2

Премиера: 20 септември от 22:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Втори сезон на „Ла Бреа“ продължава епичното пътуване във времето, което започна след отварянето на огромна дупка в центъра на Лос Аджелис, притегляйки в дълбините си стотици хора, които трябва обединят усилия, за да оцелеят. В този сезон семейство Харис – Галвин, Ив и техните деца Изи и Джош, все още са разделени в два паралелни свята.  В  10 000 г. пр. Хр – Ив е решена на всяка цена да се събере с Джош, който случайно е преминал през портал към 1988 година. Но без Ив да знае, Галвин и Изи са пътували от съвременния свят до праисторическия Сиатъл и сега се отправят на опасно пътешествие до Лос Анджелис, за да открият семейството си.

В ролите: Натали Зий, Оуен Макен, Джон Седа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *