Акценти по FOX през януари

FOX ще представи на своята публика през януари:

 

Д-р Смърт, сезон 1

Премиера: 9 януари от 22:00 часа

Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Вдъхновен от едноименния хитов подкаст на Wondery с над 50 милиона слушания, сериалът „Д-р. Смърт“ разказва шокиращата история на Кристофър Дънч (Джошуа Джаксън) привидно харизматичен, интелигентен млад неврохирург с процъфтяваща кариера. Но не всичко е такова, каквото изглежда. Когато все повече от пациентите на д-р Дънч се оказват трайно осакатени или дори по-лошо, двама негови колеги лекари – неврохирургът Робърт Хендерсън (Алек Болдуин) и съдовият хирург Рандъл Кърби (Крисчън Слейтър), се заемат с нелеката задача да го спрат преди да пострадат още хора. Сериалът изследва изкривения ум на д-р Дънч и провалите на системата, предназначена да пази най-беззащитните сред нас.

В ролите: Джошуа Джаксън, Алек Болдуин, Крисчън Слейтър и др.

 

Краят на играта, сезон 1

Премиера: 4 януари от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

„Краят на играта“ е динамичен трилър с високи залози, който представя Елена Федерова (Морена Бакарин), наскоро заловен международен търговец на оръжие и брилянтен престъпен ум, способен да ръководи редица организирани банкови обири дори докато е в плен, и Вал Търнър, принципен и безмилостен агент на ФБР, който няма да се спре пред нищо, за да осуети амбициозния ѝ план.

В ролите:

Морена Бакарин – Елена Федерова

Райън Мишел Бат – Вал Търнър

Коста Ронин – Сергей Водианов

и др.

 

Магнум, сезон 4

Премиера: 9 януари от 21:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък от 21:00 часа

Времетраене: 60 мин.

„Mагнум“ е модерен прочит на класическата поредица за Томас Магнум, бивш морски тюлен с множество отличия, който използва уменията, придобити в армията, за да стане частен детектив след връщането си у дома от Афганистан.

В ролите:

Джей Eрнандез, Пердита Уийкс, Закари Найтън и др.

 

Духове, сезон 1

Премиера: 3 януари от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Времетраене: 30 мин.

„Духове“ е комедия за Саманта (Роуз Макайвър) и Джей (Уткарш Амбудкар), жизнерадостен журналист на свободна практика и бъдещ готвач, които хвърлят усилията и парите си на вятъра, когато решават да опитат да превърнат изоставено имение, което са наследили, в хотел, само за да открият, че е обитавано от духове на починали жители, които все още го наричат свой дом. Блуждаещите души съставят сплотена, еклектична група, която включва шикозен певец от времето на Сухия режим, помпозен военен от 1700-та г., хипи от 60-те, любител на халюциногените, крайно оптимистичен водач на скаутски отряди от 80-те, обсебен от риба треска викингски изследовател от 1009-та г., хитър финансист от 90-те, саркастичен и остроумен местен жител от 1500-те г. и светска съпруга на барон разбойник от 1800-та г. и предшественик на Саманта. Духовете са неспокойни от суматохата, която реновирането на къщата внася в дома им, но това е нищо в сравнение с момента, в който осъзнават, че Саманта е първият жив човек, който може да ги вижда и чува.

В ролите: Роуз Макайвър, Уткарш Амбудкар, Брандън Скот, и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *