© 2022 Universal Content Productions LLC. All Rights Reserved.

Акценти по STAR Life през април

По STAR Life през април могат да се видят редица тематични заглавия.

Курортът, сезон 1

3 април, сряда, от 22:00 часа 

Всяка сряда от 22:00 часа 

Ноа и Ема, женена двойка, чиято връзка e меко казано в застой, решават да отпразнуват 10-годишнината си като отседнат в курорт на Ривиера Мая. Когато Ноа намира развален телефон Моторола, принадлежал на млад мъж, изчезнал заедно с жена преди 15 години, двойката се заема да разреши мистерията. Това, което следва, е приключение, изпълнено с обрати и любопитни герои. Възможно е Ноа и Ема да се нуждаят от това – или да са се забъркали в нещо, което излага тях самите и другите на опасност.

В ролите: Кристин Милиоти, Уилям Джаксън Харпър

© 2023 Freeform Motion Picture © 2023 Disney Enterprises, Inc. All rights reserved.
© 2023 Freeform Motion Picture © 2023 Disney Enterprises, Inc. All rights reserved.

Сладки неприятности, сезон 5 (част 2)

8 април, понеделник, от 22:00 часа

Всеки понеделник от 22:00 часа

Жителите на Коутъри в централен Лос Анджелис се опитват да балансират кариера и любовен живот, както и да се справят с типичните за 20-годишните предизвикателства, с които се сблъскват в момент от живота, когато приятелите им са тяхното семейство.

В ролите: Мая Мичъл, Сиера Рамирез 

© Christophe Brachet - Mon Voisin roductions – Mother Production - France TV. © 2017 Edition vidéo France télévisions Distribution. Tous droits réservés.
© Christophe Brachet – Mon Voisin roductions – Mother Production – France TV. © 2017 Edition vidéo
France télévisions Distribution. Tous droits réservés.

Говори с агента ми, сезон 2

3 април, сряда

Говори с агента ми, сезон 3

17 април, сряда, от 21:00 часа

От понеделник до сряда, от 21:00 часа

Подгответе се за блясък, интриги и много смях с уникален екип от парижки агенти… Всеки ден е като ходене по въже за агентите на таланти Габриел, Андреа и Матиас, които се стремят да сключат договори с престижни клиенти като Сесил дьо Франс, Жана Моро и други топ актьори, които се появяват като гост-звезди. В този сплотен екип, който наподобява дисфункционално семейство, има толкова много драма и смях, както извън екрана, така и на него.

Когато наивната млада Камил, незаконна дъщеря на Матиас, се появява в Париж, настоявайки за работа, тя ни въвежда в живота в агенцията и зад кулисите в дивия свят на звездите. След смъртта на ръководителя на агенцията всички трябва да се обединят, за да се задържат на повърхността. Невъзможните ситуации следват една след друга, докато агентите жонглират с професионалния и личния си живот и навигират тънката граница между артистичната почтеност и плащането на сметките.

В ролите: Камил Котин, Грегoри Монтел, Сидни Фани

© 2020, 2021 Sony Pictures Television Inc. and Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
© 2020, 2021 Sony Pictures Television Inc. and Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Добрият доктор, сезон 4

10 април, сряда, от 22:55 часа

От понеделник до петък, от 22:55 часа

След като COVID-19 се озовава на прага им, екипът на „Св. Бонавентура“ започва да действа. Наред с чиято кариера ще бъде оформена от пандемията. Докато вирусът нанася поражения както на пациентите, така и на персонала, Шон (Фреди Хаймор) и колегите му се сблъскват с неочакваните последици от механизмите за удължаване на живота, със случай на възрастна жена, която иска да си отиде от този свят доброволно, и с погрешна диагноза, която води до края на кариерата на уважаван хирург. Наред с тези предизвикателства бременността на Леа (Пейдж Спара) повдига въпроси за бъдещето ѝ с Шон, докато бракът на Гласман е застрашен от разногласия относно оръжията. По време на хуманитарна мисия в Гватемала  експертизата и издръжливостта на екипа са подложени на изпитание, което ще ги промени завинаги.

В ролите: Фреди Хаймор, Ричард Шиф, Ноа Галвин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *