Акценти по STAR Crime през септември

През септември филмовият канал STAR Crime е заложил на няколко филмови акцента в програмата си.

Престъпни намерения, сезон 17

30 септември от 22:00 часа
Всеки понеделник от 22:00 часа

Сред неоновите светлини и тъмните сенки в Града на греха продължават да дебнат заплахи. Максин Роби води своя брилянтен екип от криминални следователи, които използват науката, за да разрешат озадачаващи случаи. Те ще приложат най-новите криминалистични техники, за да направят това, което умеят най-добре – да проследят доказателствата, за да въздадат справедливост в Града на греха.

В ролите: Джо Мантеня, Ей Джей Кук

ВИП: Висок Интелектуален Потенциал, сезон 4

25 септември от 22:00 часа
Всяка сряда от 22:00 часа

Една вечер, докато работи като чистачка в полицейски участък, Морган не може да се сдържи и „подрежда“ уликите на дъската за разследване. Когато полицаите се връщат на следващия ден, те разбират, че ги е приближила с огромна крачка към откриването на заподозрения. Оказва се, че Морган има висок интелектуален потенциал, но нейният коефициент на интелигентност 160 никога не ѝ е помагал в ежедневието. След като я разпитват и тестват метода ѝ, полицията решава да я привлече на работа, за да им помогне да проследят и заловят високоинтелигентни престъпници. Въпреки, че с капитана на бригадата са неконвенционално дуо, първите им съвместни усилия са успешни. Морган сключва сделка с полицаите: тя се съгласява да работи за тях, но в замяна те трябва да работят за нея, като възобновят разследването по случая на изчезването на първата ѝ истинска любов преди петнадесет години, когато тя е била бременна с детето им.

В ролите: Одри Фльоро, Мехди Небу

Убийства в Мидсъмър, сезон 22

20 септември от 22:00 часа
Всеки петък от 22:00 часа

Тази поредица проследява Барнаби и Уинтър, които разследват градски мит, превърнал се в убийствена реалност, случай в клуб за рехабилитация след сърдечни операции, в който мечтите на обитателите за втори шанс за живот са осуетени, уикенд с мистериозни убийства, фестивал на чучелата и любителска театрална трупа със смъртоносни тайни.

В ролите: Нийл Дъджън, Ник Хендрикс

Професор Т, сезон 1 и 2

17 септември от 21:00 часа
Всеки делничен ден от 21:00 часа

Затвореният свят на професор Т бавно се разрушава, когато сержант Лиза Донкърс го убеждава да помогне с разследването на заплетен случай. Блестящият ум на професор Т се оказва безценен, но работата с полицията го изважда далеч от зоната му на комфорт. По едноименния хитов белгийски сериал.

В ролите: Бен Милър, Франсис де ла Тур

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *