Акценти по Star Crime през ноември

Звездният криминален канал Star Crime представя множество интересни заглавия, на които зрителите могат да се насладят през ноември. Ето и няколко ключови акцента.

 

Детектив Рикарди, сезон 2

17 ноември от 22:00 часа

Всеки петък от 22:00 часа

През 1930-та година улиците на Неапол са пълни с кървави престъпления и младият комисар не може да се примири дори с един неразрешен случай. Благодарение на специалната си дарба, той може да вижда духовете на убитите хора и да чува последните им мисли. Това проклятие го преследва ден след ден. Историята, която се развива на фона на мъгливия Неапол, е плетеница от жанрове – полицейски, мистерия и свръхестествен. Един въздействащ и завладяващ разказ, който благодарение на своя уникален главен герой и незабравими персонажи, изследва смисъла на живота и болката.

В ролите: Лино Гуанчиале, Aнтонио Мило

Престъпен рай, сезон 1

22 ноември от 22:00 часа

Всяка сряда от 22:00 часа 

Алекс Уокър е бивш агент на агенцията за борба с наркотиците, принуден да се пенсионира по-рано. Комбинацията от предателство на негови партньори и животозастрашаваща битка с хипертония, карат най-изобретателният агент под прикритие, да замине за дестинация възможно най-далеч от цялата лудост – малък тропически остров във Филипинския архипелаг. Сега той управлява магазина за подаръци на луксозния курортен хотел на острова, получава обезщетение за инвалидност от Американската военноморска база и се опитва да се справи с прехода от Джейсън Борн към Джими Бъфет. Но луксозният курорт на острова привлича богатия, влиятелен и понякога престъпен елит от цял свят, който често влиза в сблъсък с Алекс. Въпреки всички усилия, които полага, за да започне нов спокоен живот, той отново е въвлечен в света на опасните хора и смъртоносните ситуации и чрез приятелите си в местната полиция, и чрез срещи с хора от предишния си живот. И проблемът тук е, че това му харесва.

В ролите: Кристън Кейн, Саманта Риш

Честни измамници: Обратно в играта, сезон 2

8 ноември от 21:05 часа

Всеки делничен ден от 21:05 часа

Наемникът, Хакерът, Измамницата и Крадецът се завръщат, този път с помощта на нов технологичен гений и корпоративен консултант, за да се изправят срещу един нов злодей. Когато някой има нужда от помощ, екипът от честни измамници е насреща.

В ролите: Кристън Кейн, Джина Белман, Ноа Уайли

ВИП: Висок интелектуален потенциал, сезон 3

26 ноември от 15:45 часа

Всяка събота и неделя от 15:45 часа

В началото на новия сезон Морган трябва да се справи с разбито семейство за трети път, нова къща, която се разпада и баща, решен на всичко да влезе в живота ѝ – Серж Алваро. Гениален измамник и високо интелигентен, точно като нея, Серж е отражение на Морган, ако бе поела по лошия път. Дали завръщането му ще позволи на Морган за разбере повече за себе си?

В ролите: Одри Фльоро, Мехди Небу

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *