Copyright 2023 The CW Network, LLC. All Rights Reserved

Акценти по STAR Channel през август

През август STAR CHANNEL е подготвил интересна и ангажираща програма за своята аудитория, в която основните акценти са следните:

 

Местен извънземен, сезон 3

Премиера: 1 август от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

© 2024 Universal Content Productions LLC. All rights reserved.
© 2024 Universal Content Productions LLC. All rights reserved.

Базиран на комиксите на „Dark Horse“, „Местен извънземен“ проследява историята на извънземното Хари (Алън Тудик), чийто космически кораб се разбива на Земята, a тайната му мисия е да убие всички хора.

В третия сезон Хари се зарича да работи с генерал Макалистър, за да отърве Земята от сивите извънземни – задача, която се оказва още по-трудна, когато открива, че сивият хибрид Джоузеф е постъпил на работа в града като заместник шериф. Джоузеф не е единственото препятствие за Хари, който се опитва да намери баланса между работата и личния си живот, когато се влюбва за първи път. Междувременно Аста и Дарси заживяват заедно и се стремят да открият смисъла на съществуването си в този свят, шериф Майк и Лив продължават да търсят кой е убил търсача на извънземни, а Бен и Кейт са принудени да се справят с подсъзнателните последици от отвличанията си от извънземни.

В ролите: Алън Тудик, Линда Хамилтън, и др.

 

Обвиняеми, сезон 1

Премиера: 27 август от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

© 2023 Sony Pictures Television Inc. and Fox Media LLC. All Rights Reserved.
© 2023 Sony Pictures Television Inc. and Fox Media LLC. All Rights Reserved.

„Обвиняеми“ е поредица, включваща 15 наситени с емоции, актуални и изключително човешки истории за престъпления и наказания. Всеки епизод е динамичен провокативен трилър, който изследва различно престъпление в различен град с различен актьорски състав. Продукцията ни отвежда в съдебната зала, където фокусът е върху подсъдимия. Зрителите не знаят нищо за престъплението му или за това как се е озовал в съда. Разказан от гледната точка на обвиняемия чрез ретроспекции, сериалът е своеобразно огледало на настоящето чрез евокативни и емоционални истории. В крайна сметка зрителите ще открият как един обикновен човек може да попадне в необикновени обстоятелства и как едно импулсивно решение може да повлияе завинаги на хода на живота му (и на живота на другите).

В ролите: Майкъл Чиклис, Рейчъл Билсън, Абигейл Бреслин, Фара Авива

 

Уокър, сезон 4

Премиера: 13 август от 21:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък от 21:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Copyright 2023 The CW Network, LLC. All Rights Reserved
Copyright 2023 The CW Network, LLC. All Rights Reserved

Сериалът „Уокър“ е нов прочит на дългогодишната поредица „Уокър, тексаският рейнджър“, с участието на Джаред Падалеки („Свръхестествено“) в ролята на Кордел Уокър, вдовец и баща на две деца със собствен морален кодекс, който се завръща у дома в Остин, след като е бил под прикритие в продължение на две години, само за да открие, че вкъщи трябва да се заеме с още по-предизвикателна задача.

В ролите: Джаред Падалеки, Моли Хейгън, Кийгън Алън, Вайълет Бринсън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *