© 2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Акцентите по STAR Crime през август

През август каналът STAR Crime е подготвил редица интересни заглавия. 

Семейни случаи, сезон 1

5 август от 22:00 часа

Всеки понеделник от 22:00 часа

Пенсионираният полицейски капитан Ханибал Пенак мечтае да се сдобри с отчуждената си дъщеря Анабел, която също е полицейски капитан и наскоро е преместена в отдела на баща си. За Анабел възобновяването на връзката с баща ѝ, който я е изоставил като дете, не е опция, но загадъчен случай ги принуждава да обединят сили… Оказва се, че Пенак са по-добри в разкриването на престъпления, отколкото в справянето със собствените си проблеми! Пред погледите на колеги и близки, баща и дъщеря ще намерят път един към друг.

Copyright des photos: © Fabien MALOT / france.tvstudio / France Télévisions / 2023 © Cécile MELLA / france.tvstudio / France Télévisions / 2023
Copyright des photos: © Fabien MALOT / france.tvstudio / France Télévisions / 2023
© Cécile MELLA / france.tvstudio / France Télévisions / 2023

Закон и безредие, сезон 1

27 август от 22:00 часа

Всеки вторник от 22:00 часа

Томас Шевалие, полицай с образцова до момента кариера, по случайност се озовава на летището по време на историческото пристигане на новата звезда на Олимпик Марсилия във Франция. Той е принуден да се намеси, за да неутрализира луд, който се готви да нападне футболиста. Без да иска обаче ранява играча, като по този начин слага край на мечтата на Марсилия още преди да е започнала… Фиаското на неговата намеса води до санкция: незабавното му преместване в най-лошото възможно място за едно парижко ченге – Марсилия…

В ролите: Манон Азем, Арно Дюкре

Copyright: François LEFEBVRE
Copyright: François LEFEBVRE

Мадмоазел Холмс, сезон 1

22 август от 22:00 часа

Всеки четвъртък от 22:00 часа

Срамежливото ченге Чарли, потомка на Шерлок Холмс, живее с дядо си, докато автомобилна катастрофа не я променя. Новооткритата ѝ енергия и брилянтност като полицай ѝ позволяват да прегърне живота и да разкрива престъпления с партньора си Сами, който наподобява Уотсън.

В ролите: Лола Дюаер, Том Вила

Copyrights: Caroline Dubois - Newen - TF1
Copyrights: Caroline Dubois – Newen – TF1

Броукънуд, сезон 10

9 август от 22:00 часа

Всеки петък от 22:00 часа

От брутално убийство с обрат в стил Джурасик, до страховита сцена на престъпление в Деня на мъртвите, тревожният брой убийства в Броукънуд продължава да създава много работа за детективите Шепърд и Симс.

В ролите: Нийл Риа, Фърн Съдърланд

© SPP & All3Media International
© SPP & All3Media International

Военни престъпления, сезон 15

13 август от 20:00 часа

Всеки делничен ден от 20:00 часа

„Военни престъпления“ е нещо повече от екшън драма. С голяма доза хумор, това е сериал, който се фокусира върху понякога сложната и винаги забавна динамика на екип, принуден да работи заедно в силно стресови ситуации. От убийства и шпионаж до тероризъм и откраднати подводници, тези специални агенти разследват всички престъпления, свързани с военноморския флот или морската пехота.

В ролите: Марк Хармън, Майкъл Уедърли

©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *