Кредит: Dash Pictures

Акцентите по National Geographic през август

През месец август в ефира нa National Geographic ще се излъчат редица интересни заглавия, сред които:

Пирати: Отвъд легендите, сезон 1 (8 еп. по 60 мин)
Премиера: 4 август 2024 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всяка неделя от 22:00 ч.

Кредит: Dash Pictures

Едно дръзко и вълнуващо приключение – истинската и неразказана история на пиратите. От легендарния Джон Уорд, обезсмъртен в художествената литература като Джак Спароу, и английския изследовател Франсис Дрейк, наричани от враговете си пирати, а от другарите си герои, до прословутите „Карибски пирати“ – жестоки и забулени в митове. Кои са били истинските врагове на морето?

Втората световна война: Ад под водата, сезон 4 (6 еп. по 60 мин)

Премиера: 27 август 2024 г. от 21:00 ч.
Излъчване: Всеки вторник от 21:00 ч.

Кредит: Pacific Fleet II Productions Inc.

Тази поредица от шест части проследява събитията и разкрива скритата игра на подводна война, от установяването на контакт до атаката, на най-големите патрули от подводници от Втората световна война. От възхода на тактиката „вълча глутница“ до стремежа към победа в Тихия океан, запознайте се с идейните водачи, които обединяват стратегия, технология и тактика, за да накарат най-лошия кошмар на всеки моряк да оживее.

Прокълнато злато: Скандал с корабокрушение, сезон 1 (3 еп. по 60 мин)

Премиера: 25 август 2024 г. от 21:00 ч.
Излъчване: Всяка неделя от 21:00 ч.

Кредит: Recovery Limited Partnership Liq

През 1989 г. нестандартният учен Томи Томпсън зашеметява света, като изважда три тона злато от потънал кораб дълбоко в Атлантическия океан.  Но златото променя живота на Томи по начин, който никой не очаква. Следва 30-годишна история на приключения, измами и лични сътресения, която го превръща от почитана знаменитост в заподозрян измамник и накрая в непокорен затворник, който отказва да се прости със златото си.

Океански изследователи, сезон 1 (6 еп. по 60 мин)
Премиера:  21 август 2024 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 ч.

Кредит: National Geographic

От създателите на „Синята планета 2“ и Джеймс Камерън идва най-амбициозното океанско приключение, снимано някога. През 2019 г. е пуснат на вода най-модерният научен кораб, който светът някога е виждал. На борда му се качва специално подбран екип от пионери, учени и кинематографи, способни да открият най-големите тайни на нашия океан.

Живот под нулата: Без закони, сезон 7 (10 еп. по 60 мин)
Премиера:  1 август 2024 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 ч.

Кредит: National Geographic for Disney

Внушителните събития през зимата винаги водят до значителни последици през пролетта, а миналата зима в Порт Протекшън беше дива. Карл и Морган се сгодиха, приятелката на Трой се премести в малката му къща, Вероника оцеля през първата си зима, а Сам получи сърдечен удар. Бъдещето на селището сега се определя от способността на всички тях да се адаптират и да изградят общност след толкова много промени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *