Aкценти по FOX Life и FOX Crime през юли

През месец юли FOX Life и FOX Crime отново ще зарадват своите почитатели с разнообразна програма.

FOX LIFE

Недовършена работа, сезон 1

Премиера: 12 юли от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

Поредицата проследява Нел Серано. Разорена, необвързана и с усещането, че остарява, тя се опитва да рестартира живота и кариерата си, които е оставила преди 10 години.

В ролите: Джина Родригез, Анджела Гибс, Лорън Аш

Семеен бюджет, сезон 1-2

Премиера: 14 юли от 16:05 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 16:05 часа

Поредицата изследва затрогващата, но изключително неловка и понякога напрегната връзка между порасналите братя и сестри от едно семейство. Единият е заможен, другият от средната класа, а третият – едва свързва двата края.

В ролите: Тофър Грейс, Карла Соуза

Наричайте ме Кат, сезон 3

Премиера: 13 юли от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък 22:00 часа

В трети сезон, след няколко месеца пътешестване по света, Кат се завръща заредена и готова да разбере какво иска от живота и дали това включва и пътя към майчинството.

В ролите: Маим Биалик, Шейн Джаксън, Лесли Джордан, Сузи Кърц

Дневниците на вампира, сезон 2

Премиера: 20 юли от 21:00 часа

Излъчване: От вторник до четвъртък от 21:00 часа

„Дневниците на вампира“ разказва историята на двама братя вампири обсебени в красотата наедно и също момиче в малък град, където свръхестествени същества живеят тайно сред местните жители. Пригответе са епична романтика, напрежение и убийствено добър трилър.

В ролите: Нина Добрев, Пол Уесли

FOX CRIME

Военни престъпления: Лос Анджелис, сезон 10

Премиера: 25 юли от 23:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък от 23:00 часа

„Военни престъпления: Лос Анджелис“ е драма за изпълнения с рискове свят на отдела към Военноморската криминална следствена служба, отговорен за задържането на опасни престъпници, представляващи заплаха за националната сигурност. Като използват фалшиви самоличности и най-модерните технологии тези висококвалифицирани агенти влизат под прикритие и рискуват живота си, за да заловят мишените си. Специален агент „Джи“ Калън е хамелеон, който се преобразява, в когото се налага, за да се внедри в криминалния свят. Неговият партньор, специален агент Сам Хана, е бивш военноморски пехотинец, който е бил на мисии в Афганистан и Ирак. Екипът включва още добре познатата „Хети“ Ланг, която наблюдава екипа и му осигурява всичко необходимо – от микро камери до коли; Специален агент Кенси Блай – изключително умната дъщеря на убит морски пехотинец, която живее за адреналина от работата под прикритие; Марти Дийкс от полицията в Лос Анджелис, който Хети привлича в екипа; Техническия оператор Ерик Бийл, който управлява всяка джаджа и компютър в операционния център; Интелигентният анализатор Нел Джонс, която печели доверието на екипа с безпогрешната си оценка и безкомпромисната си проницателност. Миналата година изпълнителният заместник директор Шей Моузли, бивш таен агент и опитен доверен човек във Вашингтон, пристигна, за да ръководи екипа.  Въоръжени с най-новото високотехнологично оборудване, изправени пред ситуации застрашаващи живота, този сплотен екип разчита един на друг, за да направи всичко необходимо в защита на националните интереси.

В ролите: Крис О`Донъл, Даниел Руа, Ел Ел Куул Джей

Макдоналд и Додс, сезон 3

Премиера: 7 юли от 22:00 часа

Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа

Амбициозният криминален инспектор Макдоналд заменя коварните улици на Лондон, за да се издигне в кариерата в живописния Бат. Макдоналд е костеливо и целеустремено ченге и разрешава случаи чрез непреклонната сила на волята си. Когато ѝ се налага да си партнира с кроткия и смирен ветеран сержант Додс – костенурката за нейния заек – двамата моментално влизат в противоречие заради различните си подходи в работата и живота. Но много скоро изграждат едно бурно, забавно и много ефективно партньорство, като откриват, че когато става въпрос за разрешаване на мистерии, техните различия са най-голямата им сила.

В ролите: Джейсън Уоткинс, Тала Гувея

Право в сърцето, сезон 1

Премиера: 18 юли от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Сериалът проследява съдбата на Джулия Скола, смел и уважаван капитан на полицията, и нейния най-голям враг Новак – адвокат по наказателни дела с над три десетилетия опит. Някога те са били две борбени деца, обединени от силното желание техният пол и произход да не определят бъдещето им. После се превръщат в двама силно влюбени тийнейджъри, които се обичат въпреки всичко. Сега те са двама възрастни, които не са си проговаряли от двадесет години. Но каква драма ги е разделила? Когато Новак напуска адвокатската кантора, за да стане шеф на полицията и да се присъедини към отряда на Джулия, съдбата ги събира отново. Между миналото и настоящето, техните разследвания изследват детските ужаси и кошмарите на възрастните, и разкриват, че чудовищата не винаги са това, което си мислим.

Ван дер Волк, сезон 3

Премиера: 28 юли от 22:00 часа

Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа

Известният детектив от Амстердам се завръща… ще се досетите за името му.

Новата поредица „Ван дер Волк“ е съвременна интерпретация на хитовия детективски сериал. Сюжетът разказва за работата на комисар Ван Дер Волк в Амстердам – интелигентен и непримирим холандски детектив, който дирижира оживения и загадъчен град, като разрешава мистериозни престъпления с помощта на проницателно наблюдение и внушителни разкрития.

В ролите: Марк Уорън, Мейми Маккой

Балтазар, сезон 5

Премиера: 31 юли от 22:00 часа

Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа

Томер Сисле се завръща като Рафаел Балтазар, талантливият съдебен патолог, който може да накара мъртвите да говорят като никой друг, в нов пети сезон на забележителния, високо оценен криминален сериал. След напрегнатия финал на миналия сезон, където той беше принуден да се изправи срещу демоните от миналото си, сега Балтазар е издирван от полицията. Мая, която все още е в затвора, е родила неговото дете – събитие, което може да промени бъдещето на Балтазар. Междувременно Камил, Делгадо и Оливия са уволнени, а Еди и Фадим са оставени да ръководят моргата. Колкото до Александър, братът на Балтазар и негов най-голям враг, никой не знае какво се е случило с него. И докато всеки се подготвя да посрещне последствията от действията си, се появява особено жесток убиец, който принуждава Балтазар да излезе от убежището си.

В ролите: Томер Сисле, Констанс Лаббе

Хъдсън и Рекс, сезон 5

Премиера: 2 юли от 16:05 часа

Излъчване: Всяка неделя от 16:05 часа

Детектив Чарли Хъдсън може да разчита на екипа си, тъй като отделът за борба с углавни престъпления на Сейнт Джон е добре обучен. Неотлъчно до него е немската овчарка Рекс, някога част от К-9, която е спасявала Чарли по всевъзможни начини.  Д-р Сара Труонг, привлекателния ръководител на отдела по криминалистика, може да се окаже повече от колежка на Чарли. Рекс поддържа духа в екипа, ръководен от твърдоглавия директор Джо Донован и допълнен от гениалния технически анализатор Джеси, когато им се налага да се изправят пред криминалните елементи в Сейнт Джон и да ги заловят. Всеотдайността на Чарли и изразените сетива на Рекс, както и способността му да се промъква незабелязано, правят екипът им толкова специален. От отвличания, убийства, случаи на заложници до измами и корупция, Чарли, Рекс и екипът им са непобедима сила.

В ролите: Джон Риърдън, Майко Нгуен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *